En liten guide till Svenska By Malina

En liten guide till Svenska By MalinaBy Malina är ett svensk klädmärke som startade 2010 av designer Malin Andrén. Målet Malin hade var att introducera ett mode som hon tyckte saknades i Sverige och resultatet blev By Malina. Från alla första början var det framförallt lånklänningar i silke som gjorde henne känd och idag kan du finna det mesta i kollektionerna.

Kollektionerna

By Malina släpper fem kollektioner varje år. Det är sommar- och vinterkollektion och en bröllopskollektion för att nämna några. Den senaste kollektionen som är en försmak av våren 2017 och ett nytt print som är inspirerat av marockanska mosaicklinkers. Tänk dig en kvinna som bor i Marocko och dagarna spenderar hon med att gå på lokala marknader, strosa nere vid vattnet och på kvällen blir det middag på någon mysig restaurang. Kläderna i kollektionen är löst sittande och lyxiga material härliga färger som inspirerats av omgivningarna.

Tanken bakom märket

By Malinas vision är att alla som bär deras kläder ska känna sig speciella och unika. Det ska vara tidlösa plagg och mönster som håller i det långa loppet. Allt från färger och djärva monster till romantiska och grafiska mönster, alla ska kunna hitta just sin favorit. Plaggen är gjorda av kärlek och tanken är att de ska passa till alla tillfällen. Klä upp klänningen med höga klackar och gå på bröllop eller sätt på dig ett par sandaler och ta en promenad längs med stranden. Valet är ditt.

By Malina kan du idag hitta i Skandinavien, Europa, USA och Asien.