Mina favoritklänningar från Golden Globe

Den 74e upplagan av Golden Globe har gått av stapeln. Vi vet alla vad dessa galor betyder – mängder av vackra klänningar. Det blir nästan som en högtid för mig, ingen får störa mig när det är gala. Då är det bara jag, galan och alla otroliga kreationer. Detta år blev jag verkligen inte besviken, det var en härlig blandning av klassiska, stilrena galaklänningar och mer vågade och trendiga klänningar. Jag tänkte ta tillfället i akt och lista mina fem favoriter från denna gala, det är inte lätt då de alla har sin egen charm. Men nedanstående klänningar är de som jag anser förtjänar lite extra uppmärksamhet. 

Maisie Williams som slog igenom stort i serien Game of Thrones var garanterat en av de allra bäst klädda på årets gala. I en solgul klänning med ett alldeles sagolikt släp designad av Ong-Oaj Pairam fick hon mitt modehjärta att smälta. Ni har väl inte missat att gult är den stora modefärgen för våren 2017?

Emma Stone som dessutom kammade hem utmärkelsen Bästa kvinnliga huvudroll i en musikal eller komedi bar kvällen till ära en ljuvlig specialdesignad klänning från Valentino – det kan sällan gå fel med en Valentino klänning. Den nude-färgade klänningen med silvriga stjärndetaljer komplimenterar hennes ljusa hy.

Få personer bär upp en klänning så som allas vår Blake Lively. Sedan Gossip Girl har hon varit en träffsäker stil ikon och hon misslyckades verkligen inte denna gång. I en svart Atelier Versace klänning med långt släpp och glittrande detaljer kring dekolletaget lyckades hon igen! Dessutom kan vi inte låta bli att bli att smälta lite när vi ser kärleken mellan henne och maken Ryan Reynolds.

Den brittiska skådespelaren Lily Collins bar den mest romantiska, drömmiga sagoklänning vi hade kunnat föreställa oss. Den rosa broderade klänningen var en Zuhair Murad Haute Couture och den fick i alla fall mig att tappa andan. Denna vackra skapelse skulle kunna tillhöra en sagoprinsessa.

Artisten och skådespelaren Hailee Steindfelds klänning såg även den ut att vara tagen från drömmarnas land. I denna lavendel färgade fantastiska kreation från Vera Wang och Forevermark Diamonds