Om Mipaform.se

Hej! Vad kul att du har hittat hit. Det här är min blogg, min blogg handlar om det mest feminina plagget, det viktigaste plagget på alla stora tillställningar, min passion – klänningar! Vem är jag då? Jag är en glad tjej som närmar mig 30 med intresse för de lite finare sakerna i livet. En drömmare kan jag väl beskrivas som, jag drömmer mig bort till röda mattan eller till mitt framtida sagolika bröllop. Mitt motto är att man inte ska nöja sig, hellre leta lite längre och veta att det är rätt – oavsett om det gäller kärlek eller en klänning. Jag har alltid älskat att klä upp mig och känna mig lite extra fin, sedan jag var liten har jag följt reportage från alla stora galor bara för att få njuta av åsynen av de extravaganta och oerhört glamourösa klänningarna.

Vilka klänningar?

Om Mipaform.seJag älskar klänningar till alla tillfällen; den något mer avslappnade strandklänningen, den chica stadsklänningen som kan bäras vid fikor och shoppingrundor – där man letar efter ännu fler klänningar, cocktailklänningen för diverse event men framförallt så älskar jag galaklänningar och brudklänningar. Ingen klänning är väl lika glamourös som galaklänningen? Alla dessa unika galaklänningar skapade av välkända som mindre etablerade designers, det är något alldeles speciellt!

Bröllopsklänningar

Bröllopsklänningar… vart ska man börja? Den kanske viktigaste klänningen vi kommer bära under våra liv. En bröllopsklänning är förknippad med så mycket; drömmar, fantasier, lycka och romantik. Det är klänningen – livets klänning. Förhoppningsvis bär man bara en sådan vid ett tillfälle i sitt liv. Det är den viktigaste klänningen av dem alla. Tänk bara på alla bröllopsbilder där du och din partner kommer förevigas, där klänningen kommer förevigas. Bilder som kommer finnas med och representera er för era barnbarn och era barnbarns barn. Att välja bröllopsklänning är enligt mig ett av dem viktigaste valen vi kommer göra här i livet.